Με την κράτηση, σας δίνουμε δωρεάν ένα μπουκαλάκι κρύο νερό και 10% έκπτωση σε όλα τα είδη φαγητού που υπάρχουν στον κατάλογο του καταστήματος. 
1) Ακύρωση κράτησης μπορεί να γίνει ως της 11:00 της ίδιας ημέρας και επιστρέφετε όλο το χρηματικό ποσό. Μετά τις 11:00 μπορεί να γίνει μεταφορά της κράτησης σε άλλη ημερομηνία, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση.
2) Ακυρώσεις κρατήσεων, μεταφορές ημερομηνιών κρατήσεων, καθυστερήσεις στις ώρες άφιξης γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την επιχείρηση στα τηλέφωνα επικοινωνίας.
3) Σε περιπτώσεις κακοκαιρίας ακυρώνονται όλες οι κρατήσεις της ημέρας χωρίς ευθύνη της επιχείρησης. Τα χρηματικά ποσά επιστρέφονται στους πελάτες ή μεταφέρεται η κράτηση σε άλλη ημερομηνία κατόπιν συνεννοήσεως με την επιχείρηση.
4) Σε περίπτωση κακοκαιρίας (τρικυμίας ή κυμάτων) όπου μειώνεται ο αριθμός των σετ και δεν υπάρχει η κράτηση αυτή, μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη θέση ή σε άλλη ημερομηνία ή να επιστραφούν τα χρήματα στον πελάτη.
5) Απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση προϊόντων τα οποία δεν πωλήθηκαν από την επιχείρηση.
6) Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και κατοχή φορητών ψυγείων και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών εκτός των προϊόντων που πωλούνται από το κατάστημα της επιχείρησης.
Your cart is currently empty.
Υποσύνολο 0,00 
Σύνολο 0,00 

Στοιχεία Κράτησης

Σύνοψη Κράτησης

Προϊόν
Σύνολο
Υποσύνολο 0,00 
Σύνολο 0,00 

Όλες οι συναλλαγές είναι ασφαλείς και κρυπτογραφημένες. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται ποτέ στους διακομιστές μας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.

el